2016. február 10., szerda

Eltűnési napló x. rész

Nos annyi minden.. azért nem történt :) rettenetes, hogy mennyire kiesett a blogolás az életemből. A fő probléma az, hogy nem találom általában elég inspirálónak, amiket főzök, vagy eszek, hogy megosszam, pedig valószínűleg nem ártana. Azért sem, mert arról szó sincs, hogy átlagos dolgok kerülnének ki a kezem alól :) Kivéve ma, ma pörkölt van, nokedlivel, ami számomra nagyon érdekes, mert sosem főzök :P ( a nokedli kukoricaliszttel van, és kevés teljes kiőrlésű tönkölybúza liszttel.. hmm.. lehet ez is megér egy misét :) )

Mindenesetre a tavaszváró időszak nálam egyrészt rettentően álmos, és alvós, szétszenvedem magam a munkahelyemen, másrészt hihetetlen energia bomba is. Valószínűleg azért szenvedek a munkahelyen,mert ezer más izgalmasabb dolgot tudnék csinálni :). Miért nincs alkotói szabadság??
Gyártanám a pólókat, meg a kis kitűzőket, meg a különböző recepteket próbálgatnám. Na de majd hétvégén! (mindig ezt mondom, aztán huss volt nincs hétvége, és a felét sem csináltam meg, annak amit akartam…kezeket fel, akinek ismerős!)

Szóval, továbbra is rengeteg vlogot nézek, blogot olvasok, egyre újabb és újabb izgalmas rétegeket fedezek fel ebben a médiai közegben. Nagy szerelemre gyúltam az indiai konyha iránt, erről majd hozok recepteket is. Ha otthon készítjük el, legalább magunknak állíthatjuk be a fűszerességet, és talán többek megbarátkoznak így vele. Tavaly decemberben indiai vacsorát rendeztem a család bátrabb felének, és nagy siker volt :)
Koreai vacsorát is szerveztem barátoknak-munkatársaknak, ez nagyobb falat volt, de ez is sikerrel zárult, és sok tapasztalatot gyűjtöttem. Erről is mesélni szeretnék.

Januártól fogyókúrázom. Nos ez rettentően hangzik, de ha valaki követte a blogomat (vagy ismer), az tudhatja, hogy imádok enni. Leplezetlenül, és nagy örömmel, de sajnos a közérzetemnek ez már nem tett jót, meg a súlyom is elért egy számomra kritikus értéket. Hogy milyen elvek alapján, és hogyan haladok, ez is cikk témának ígérkezik.
Szóval az élet csordogál, folydogál mindenképpen a maga medrében. A blog írás pedig továbbra is úgy tűnik, hogy önbizalom, meg idő rászánás kérdése. Talán most akad mindkettő egy darabig :)


Hamarosan folyt. köv. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése